Чому я не можу зробити репост у Instagram?

Репост публікацій та історій, створених людьми, є популярним методом обміну контентом у Instagram. Якщо вам подобається ділитися з вашою аудиторією контентом, який публікують інші, але ви запитуєте: «Чому я не можу зробити репост в Instagram?» ми пояснимо, як ви можете.

Хто може репостити історії?

У Instagram кожен може зробити репост чужої історії. Однак проблема в тому, що вас необхідно відзначити в Історії. Крім того, творець вихідного контенту повинен буде включити можливість повторного використання свого контенту. Якщо ви не можете опублікувати чужу історію, швидше за все, винна одна з них.

Однак, якщо вас відзначили в історії, ви дізнаєтеся про це, отримавши повідомлення у своїй поштовій скриньці DM. У цьому повідомленні вам буде запропонована можливість додати історію як історію до вашого облікового запису IG.

Є два основних способи переопублікувати історію:

  • Натисніть на повідомлення, отримане в DM.
  • Перейдіть у профіль творця історії та натисніть на опцію, щоб додати історію до своєї історії.

Трохи згодом ми детальніше розглянемо, як повторно опублікувати загальний контент у вашому профілі.

Чому я не можу зробити репост у Instagram?

Найбільш поширена причина неможливості репостити чиюсь історію полягає в тому, що ви не були відзначені в історії, якою хочете повторно поділитися. Імовірність того, що вас відзначать в історії, якою хтось ділиться в Instagram, дуже мала, якщо ви не знаєте цієї людини.

Примітка. Якщо вас відзначили в чужій історії, будь-хто, хто переглядає цю історію, може натиснути на ваше ім’я користувача IG та перейти у ваш профіль.

Порада: Якщо вас відзначили в чиєїсь історії, видалити її неможливо. Ви можете потенційно видалити його, тільки повідомивши про цю історію в Instagram. У майбутньому ви можете повністю запобігти помітці свого облікового запису, змінивши, хто може відзначати вас, за допомогою конфіденційності IG.

Друга найпоширеніша причина, через яку люди не можуть зробити репост, — те, що творець історії відключив спільне використання. Навіть якщо ви відзначені в історії, ви не зможете нею поділитися, якщо спільний доступ вимкнено.

Як зробити репост історії

Є кілька способів повторно опублікувати Історію в Instagram, незалежно від того, чи були ви помічені в Історії чи ні. Ми розглянемо обидва сценарії, щоб ви могли опублікувати будь-яку історію, з якою ви зіткнетеся, і якою, на вашу думку, варто поділитися зі своєю аудиторією.

Зробіть репост історії, у якій ви відзначені

Щоб повторно опублікувати історію, в якій вас відзначили, виконайте такі дії:

  1. Відкрийте програму Інстаграм
  2. Натисніть на значок DM (блискавка в міхурі розмови) у верхньому правому кутку екрана.
  3. Знайдіть розмову в DM з людиною, яка вас відзначила, натисніть на неї, а потім натисніть на історію, щоб перейти до неї.
  4. Натисніть «Додати це до своєї історії», щоб опублікувати їхню історію як історію у своєму обліковому записі.

Примітка. Ви можете редагувати та покращувати історію, додаючи додатковий текст, змінюючи колір тла тощо.

Зробіть репост історії, в якій ви не помічені

Тепер, коли ви знаєте, як повторно опублікувати історію, в якій вас відзначили, настав час дізнатися, як повторно опублікувати історію, якщо вас у ній ніколи не відзначали.

Ось три способи поділитися історіями, в яких вас не відзначили:

Зробіть знімок екрана або запишіть відео

Швидкий і простий спосіб опублікувати чиюсь історію — просто зробити знімок екрана або записати її на свій телефон.

Зробити знімок екрана найпростіше, оскільки для цього достатньо натиснути комбінацію кнопок на мобільному пристрої. Запис екрана вимагає трохи додаткової роботи, але це також можна здійснити.

Після того, як ви зробили знімок екрана або відео з історією, якою хочете поділитися, ви можете завантажити її як історію в свій обліковий запис IG.

Порада: Якщо ви робите запис екрана, обріжте відео, щоб у ньому не з’являлися додаткові елементи Instagram. Це допоможе відео виглядати чистіше.

Примітка. Оскільки автор оригінальної історії не буде повідомлений, якщо ви скористаєтеся цим методом, буде шанобливо віддати йому належне.

Поділитися у Директ

Ви також можете поділитися історією, опублікованою кимось іншим, через поштову скриньку DM. Будь то друг або груповий чат, репост історії в особистих повідомленнях є ще одним варіантом, який ви можете розглянути.

Для цього просто зробіть таке:

  1. Знайдіть історію, яку хочете поділитися
  2. Натисніть на значок паперового літачка в нижньому правому кутку екрана.
  3. Знайдіть і торкніться людини, якій хочете відправити історію.

Надіслати посилання

Третій спосіб поділитися історією IG – надіслати посилання. Цей метод поділиться їм з кимось поза додатком, тому він може не відповідати вашим потребам. Однак, це додатковий спосіб поділитися Історією з іншими.

Для цього виконайте такі кроки:

  1. Знайдіть історію, яку хочете поділитися за межами Instagram.
  2. Натисніть на значок паперового літачка в нижньому правому кутку екрана.
  3. Натисніть «Копіювати посилання».
  4. Поділіться посиланням на Історію, вставивши її в електронний лист, в повідомлення в іншому додатку соціальної мережі або в будь-який інший зручний для вас час.

Як зробити репост публікації як історії

Також можна опублікувати звичайну публікацію у Instagram або ролик у вигляді історії. Це дає вам ще одну можливість ділитися контентом, який вам подобається від інших, в Instagram у вигляді історії у вашому обліковому записі.

Щоб повторно опублікувати контент із чийогось профілю IG, якщо це публікація або ролик, виконайте такі дії:

  1. Знайдіть публікацію або ролик, який ви хочете опублікувати як історію, і натисніть на неї.
  2. Натисніть на значок паперового літака внизу сторінки з контентом.
  3. Прокрутіть вправо, поки не дійдете до пункту «Додати в історію», і натисніть на нього.
  4. Змініть публікацію або ролик в історії, якщо хочете, перш ніж поділитися нею.
  5. Торкніться стрілки, а потім завершіть повторну публікацію контенту, натиснувши кнопку «Поділитися».

Примітка. Обліковий запис, з якого ви публікуєте публікацію або ролик, має бути загальнодоступним. Крім того, у них має бути включений обмін своїм контентом.

Висновок

Тепер, коли ми відповіли на ваше запитання «Чому я не можу зробити репост у Instagram?» Ви маєте кілька способів поділитися контентом, яким поділилися інші. Якщо ви натрапили на історію, публікацію або ролик, створені кимось іншим і які вам сподобалися, тепер ви можете легко та без зусиль поділитися ними зі своєю аудиторією.

Оцініть статтю
Додати коментар